Com haureu pogut veure a la pàgina web, l’associació realitza diverses activitats. Una de les que realitza des de fa ja alguns anys és el reciclatge d’uniformes.

Aquest reciclatge és molt important ja que ajuda a moltes famílies a reduir la despesa anual en la compra de l’uniforme. Tant si és per l’uniforme principal o com de recanvi, l’associació ofereix uniformes reciclats a la meitat de preu que a la botiga.

Una part imprescindible d’ aquesta activitat de reciclatge la realitzen aquelles famílies que ens donen generosament els uniformes que ja no utilitzen.

Per tant, si actualment tens fills al col·legi i vols donar-nos els uniformes que ja no utilitzin, pots deixar-los a la porteria de Gaudí a la nostra atenció, o portar-los directament a l’associació de dilluns a dijous de 9h a 12:30h. És important que els uniformes que es donin estiguin en bon estat, sense trencats que no es puguin arreglar o taques que no s’en vagin al rentar.

 

L’ altre part, també molt important per poder dur a terme aquesta activitat, la realitzen les ex-alumnes que voluntàriament ens ajuden els dilluns a la tarda a vendre aquests uniformes, a revisar els que ens han arribat per vendre i a arreglar aquells que ho necessiten.

Els diners que es recapten amb el reciclatge es destinen a finalitats de l’associació, manteniment, pagament d’activitats i finalitats benèfiques.

VINE A AJUDAR-NOS! Actualment et necessitem per ajudar-nos a arreglar uniformes, no és necessari que sàpigues cosir molt bé, en molts casos es tracta de cosir botons o voltes, i si ho necessites, algú t’ensenyarà. No és obligatori comprometre’s a venir cada dilluns, ni a venir periòdicament. Si un dia pots no fa falta que ens avisis, dirigeix-te directament a l’associació i pregunta per la Madre Lourdes. Aprofita i queda a l’associació amb les teves companyes de classe que fa temps que no veus i passeu una tarda entretinguda mentre ens ajudeu. Si vols més informació o vols avisar-nos que vindràs a ajudar-nos, pots escriure’ns a alumniteresianas@gmail.com

GRÀCIES PER LA TEVA AJUDA!