Aquest 21 de maig vam celebrar el Dia de la Família, el sol i bon temps ens van acompanyar durant tot el dia així que vam poder gaudir de totes les activitats!

Els més petits (P3, P4, P5) van actuar a la pista del bosc; estaven molt nerviosos però ho van fer mot bé.

Durant tot el matí havien atraccions, no van parar de llançar-se pels inflables o pujar-se al tren que donava voltes al patí rodó.

IMG_0930 pixelada

Els nois i noies d´ESO van organitzar diversos tallers per els petits, dies abans van estar practicant a classe: Autèntics artistes que els pintaven la cara de lleó, Spiderman, papallona, etc….. feien espases, gossos amb globus; o els ajudaven a fer manualitats com pintar gots, caixes, etc..

IMG_0929

Els alumnes de primària van organitzar a les pistes de les grades i del bosc jocs. No podien faltar les actuacions del diferents cursos.

Qui no recorda la tómbola i la fantàstica rifa o la revetlla final? Com tots el anys els nens més grans van anar a casa per arreglar-se pel ball. Que bé que ens ho hem passat al dia de la família aquest cop com a pares o avis, però quins records ens han portat.

Va ser una jornada molt intensa de trobada d’alumnes, pares, avis, professors i com no d´ ex alumnes. L´ Associació d´Antics Alumnes va tenir un espai privilegiat per donar-nos a conèixer amb més profunditat i va ser tot un èxit! Amb molta il·lusió vam decorar el nostre stand i l´ objectiu: Aconseguir nous associats! I així va ser; els nous membres de l´Associació marxaven molt contents amb un regal, la nostra motxilla verda! També van vendre uns ventalls vermells amb el nostre logo que van alleujar de la calor a més d’una! Sobre tot, volem agrair i donar la benvinguda als nous associats per voler seguir participant d’aquesta gran família Teresiana!

IMG_20160521_092651

IMG_20160521_104922

Fent un volt per tot el col·legi es respirava un bonic ambient familiar i d’alegria sent conscients que entre la participació de tots es col·laborava amb dos projectes: Ajuda per a la construcció d’infraestructura de vivendes de la llar Enric d´Ossó, per a noies en situació d’exclusió social a L’Hospitalet de Llobregat i per altra banda, la reconstrucció del centre de formació de la Federació de Dones de Sucumbíos, víctimes de violència de gènere a L’Equador.

L’any vinent més!